• English
  • Finnish
  • Russian

RODNIK ry:n VUOSIKOKOUS 12.3.2018

12.03.2018 Rodnik:issa kokoontui sääntömääräinen yhdistyksen vuosikokous. Kokouksen osallistuneet yhdistyksen jäsenet kuuntelivat toiminta- ja talouskertomukset ja hyväksyivät toiminnan tulokset ilman huomautuksia. Yhdistyksen hallituksen vastuuvapaus hyväksyttiin yksinmielisesti.

Hallituksen puheenjohtaksi vuodelle 2018 valittiin Alla Suoninen. Hallituksesta poistuivat Liubov Sergeeva ja Dmitriy Shevchenko. Uudeksi hallituksen jäseniksi äänestettiin Natalia Galdina Miehikkälästä.

Vuosikokous hyväksyi Elena Rasisen ja Olga Fokina-Karvosen valitsemisen monivuotisesta aktiivisesta työstä  yhdistyksen kunniajäseniksi.  

Vuosikokouksen päätöksellä jäsenmaksu on korotettu 5 eurolla. Edellinen maksukorotus tapahtui maaliskuussa 2014.

Vuosikokoukselle oli esitetty v. 2018 toimintasuunnitelma. Toimintasuunnitelma hyväksyttiin, kaikki toivomukset ja lisäykset huomion ottaen.

Kiitokset kaikille kokoukseen osallistuneille!

Alla Suoninen, puheenjohtaja

Hallitus  

 
УУПЕРИ 18.3.2018
Sorry, there is no translation available.
 
KULITSOJA
 
ПСИХОЛОГ В "РОДНИКЕ"
Sorry, there is no translation available.
 
UUTUKSIA RODNIKISSA

Hyvät "rodnikilaiset" ja Rodnik ry:n ystävät!

Työllisyyspoliittinen  "Suuntana työelämä" - hanke on päättynyt. Projektin monivuotinen vetäjä Elena Suur-Uski ja sihteeri Ritva Villikka viimeistelevät hanketoimintaa koskevat loppuraportit. Tämä päättää kokonaista aikakautta Rodnikin elämässä: yli kymmenen vuoden kestäneen hanketoimintaan ansiosta suuri määrä ihmisiä löysi työpaikan tai koulutuksen, moni oli saaneet työkokeilu- tai kuntoutuvantyöpaikan Rodnikissa tai  yhdistyksen yhteistyökumppaneiden palveluksessa.  Rodnikilla  oli mahdollisuus avata infopisteen Virojoella ja sen toiminta on erittäin tärkeä paikallisasukkaille. Haminan infopiste auttaa tukea tarvitsevat joka arkipäivä.  Harjoittelijat, jotka työskentelivät Rodnikissa, antoivat korvaamatonta apua suosittujen, perinteisiksi tulleiden  juhlien, konserttien, esitysten ja matkojen järjestämisessä.

Sydämelliset kiitokset ja syvä kumarrus Elenalle ja Ritvalle!  Heidän työ on meille kaikille korvaamaton.

Projektin päätyttyä tilanne on muuttunut. Päätehtävänä on nyt säilyttää kaiken, mitä olemme saavuttaneet vuosien varrella ja löytämään mahdollisuuden jatkaa työskentelyä ainakin samalla tasolla ja vielä paremmin. Elämässä pitää mennä eteenpäin. Suoraan sanottuna - Rodnik tarvitsee ideoita ja rahoitusta. Tämä on yhteinen tehtävä, se on kaikkien yhdistyksen jäsenten edun mukaista.

15.01. Haminan toimistossa ovat aloittaneet Alla Suoninen ja Irina Saraykina, Virojoella toimistotyöt ovat Natalia Galdinan vastuulla.

Haminan infopiste on auki arkipäivisin klo 9.00-14.00, Virojoen  klo 9.30- 13.30.

Voitte tulla Rodnik ry: n  työkokeilijaksi tai palkkatuella tuettuun työtoimintaan.

Aina, aina ja aina kaipaamme vapaaehtoisapua!

Soita meille, ota yhteyttä sosiaalisessa mediassa, tule käymään - me, Alla ja Irina, odotamme Teitä!
 
«РОДНИК» СОЗДАЕТ ТРАДИЦИИ!
Sorry, there is no translation available.
 
ЧЛЕНСКИЕ ВЗНОСЫ 2018
Sorry, there is no translation available.
 
 
 
Rodnik © 2018