• English
 • Finnish
 • Russian

HILa-KESÄKERHO

Yhdistys Rodnik ry järjestää  kaksikielisen (suomi-venäjä) Harrastuksesta iloa Lapsille

HiLa-kesäkerhon 7 - 11 v koululaisille. 

Kerhopäivät ovat 5.6. - 21.6.2017 ma - pe klo 9 – 15.

Haluamme antaa lapsille mahdollisuuksia uuden kokeilemiseen. Ohjelmassa on:

 • tutustumista kaupungin urheilulajitarjontaan
 • käynnit jäähallissa, uimahallissa ja kotieläintilalla
 • askartelua, piirtämistä ja nukketeatteriesitys
 • kivaa voimistelua päivittäin
 • bussiretki

Kerhomaksut ovat: 15 €/päivä, 65 €/viikko ja 165 €/koko kesäkerhon ajalta, (yhdistyksen jäsenille 50 €/viikko ja 130 €/koko kesäkerhon ajalta). Hintaan kuuluu lounas ja iltapäivällä välipala.

Tiedustelut puh. 040 7763 177 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

Tervetuloa!

 

 
JÄÄHYVÄISET TALVELLE 25.2.2017
Kas niin, hyvät ystävät, Rodnik ry jätti jäähyväiset talvelle ja vastaanotti kevään! Vietimme kaikkien rakastaman Maslenitsan, laskiaisen venäläiseen tapaan, tanssien piirissä, leikkien ja kullankeltaisin blinein – aika meni kuin siivillä.

Pihallamme tulla tupsahti haastava tilanne, pelastettiin Kolobok kumppaneineen nuorten ja mieleltään nuorten juhlan osallistujien avulla. Juostiin ja hypittiin, laulettiin ja tanssittiin, syötiin kuumia blinejä – mitä vielä ihminen tarvitsee ollakseen onnellinen? Ja itse aurinko ilahdutti, myös lämmitti vähän, keväisesti.

Kumarrus ja kiitos kaikille juhlan osallistujille ja järjestäjille!

Sydämelliset kiitokset hahmojen esittäjille: Kolobok - humoristi Evgenii Hivuks, Kettu-kaunotar - Nadezda Lukina, Jänis-porkkanoiden ystävä - Vitaly Kleptskiy, julma Susi - Julia Volkova, Mesikämmen - Konstantin Karhu, Kolobokin paistaja-akka ja –ukko - Alla Suoninen ja Aleksandr Pshedromirskiji , Irina Saraykin Petrushka ja kukoistava Kevät - Irina Nieminen.

Kiitämme Rodnik lauluryhmän osallistujia, Olga Fokina-Karvosta, Svetlana Gubarevaa, Natalia , Shulyaria, Ljubov Bakania, Milka Baltsinia, Elena Rasista, Elena Utkinaa, Aleksei Samontsikia ja Galina Mikhaltsenkoa.

Arpajaismyynnin järjesti energisellä, persoonallisella tavallaan Tatiana Kobzeva, Alla Bytchkova ja Elena Nevvonen opettivat kaikille halukkaille korujen tekoa ja muita askartelutöitä, Vladimir Saraykin - kalastustarkastaja vastasi Onginnasta, kilpailun Mitä blinejä järjesti Olga Koroleva. Kasvomaalauksia tekivät Ekaterina Gorbatseva ja Anastasia Karhu. Kiitos teille, te teitte juhlasta monimuotoisen.

Raisa Pospelova ja Marina Vybornova paistoivat maukkaat blinit ja piirakat.

Kiitos teille kahvilan asiakaspalvelun hoitajille: Natalia Parshchikovalle, Elena Suur-Uskille, Nadezda Husulle ja Elena Kalinouchkinelle, ei ollut ihan helppo tehtävä.

Maslenitsa-tapahtumasta 2017 otti valokuvia Viktoria Myamikeeva, ne ovat nähtävissä sivuillamme.

Ilman teitä kaikkia, hyvät järjestäjät ja avustajat, elämä Haminassa olisi paljon köyhempää! Kiitos!

Alla Suoninen

käännös Ritva Villikka

 
Hauska juhla tiedossa,
laskiainen tulosssa!Смеющийся

Ilomielin kutsumme Jäähyväisiin talvelle: laululeikkeihin Kevään voitolle ja kahvilamme maukkaille blineille. Tervetuloa klo 12 lauantaina 25.2.2017, Vallikatu 4, Hamina, Rodnik ry

 

Lastenkerho "Pikkunallet"

 • yhdessäoloa ja keskustelua
 • ulkoleikkejä
 • askartelua
 • tarinointia

Ryhmän maksimikoko on 14 lasta. Materiaalimaksu 9 € / kevätkausi

Tavataan keskiviikkoisin klo 17 – 18,  Vallikatu 4 Hamina

Lisätiedustelut ja ilmoittautuminen +358 40 7763 177

Hyvää alkanutta kevätkautta 2016! Tervetuloa kerhoon!

 
Kaakonkulman Maahanmuuttajat Rodnik ry

Общество переселенцев Юго-Восточной Финляндии «Родник»

 
 
 
Rodnik © 2017