Satunnainen kuva

Fatal G2 error

Here's the error from G2:
Error (ERROR_COLLISION)
 • in modules/core/classes/GallerySession.class at line 712 (GalleryCoreApi::error)
 • in modules/core/classes/GallerySession.class at line 322 (GallerySession::_acquireNewPersistentSession)
 • in modules/core/classes/GalleryEmbed.class at line 987 (GallerySession::start)
 • in modules/core/classes/GalleryEmbed.class at line 852 (GalleryEmbed::getBlock)
 • in /home/haminaro/public_html/modules/mod_g2bridge_image.php at line 71 (GalleryEmbed::getImageBlock)
 • in /home/haminaro/public_html/includes/frontend.html.php at line 371
 • in /home/haminaro/public_html/includes/frontend.html.php at line 116 (modules_html::modoutput_xhtml)
 • in /home/haminaro/public_html/includes/frontend.php at line 170 (modules_html::module2)
 • in /home/haminaro/public_html/templates/haminarodnik/index.php at line 24
 • in /home/haminaro/public_html/index.php at line 269
Реклама
 • English
 • Finnish
 • Russian

Tapahtumat
RODNIK RY:N PERINTEINEN LASTEN JOULUJUHLA Tulosta Sähköposti
10.12.2017

Hyvät ystävät!

Kutsumme teitä lapset ja vanhemmat tulemaan joulujuhlaan Ihmeiden aikaa! 14.12.2017, Vallitalon liikuntasaliin, Vallikatu 4, Hamina. Uskomaton ja ennalta arvaamaton tarina on täynnä yllätyksiä. Satuhahmot ja lapset heidän kanssaan siirtyvät salaisuuksien maailmaan, jossa tapahtuu ihmeitä, vaikeudet voitetaan, ja lopuksi leikitään piirissä Pakkasukon ja Lumitytön kanssa.

Ihmeiden aikaa, ohjelma alle 4 v lapsille alkaa klo 16.00

Ihmeiden aikaa, ohjelma yli 5 v lapsille alkaa klo 18.00

Hinnat:  yksi lapsi ja lahja + yksi aikuinen 15 €,

     yksi lapsi ilman lahjaa + yksi aikuinen 5 €

Ja te kaikki muut, jotka haluatte tulla mukaan, hinta ilman lahjaa on 5 €.

Ilmoittautumiset 30.11.2017 mennessä puhelimitse 040 7763 177.

Tervetuloa!

 
VENÄLÄINEN ILTA 2017 Tulosta Sähköposti
08.12.2017

Hyvät ystävät!

Meidän perinteinen Venäläinen iltamme vietettiin 11. marraskuuta lämminhenkisissä tunnelmissa Vehkalahtitalolla.  Iltaan tuli yli 100 katsojaa ja 40 artistia. Aulassa vieraita ottivat vastaan Elena Suur-Uski ja Ritva Villikka.

Kahvio avasi ovensa klo 14, tarjolla oli tuoksuvia, herkullisia kotileivonnaisia. Kahvittelun tai teen juonnin lomassa saattoi jutella ystävien kanssa, kertoa kuulumisia, rentoutua ja valmistautua esitysten seuraamiseen. Suuret kiitokset sujuvasta asiakaspalvelusta kahvion työntekijöille: Maria Karhu, Mariia Shipniagova, Margarita Anttila, Antonina Antipova ja Lidija Mäkäläinen. Suuret kiitokset teille, jotka leivoitte maistuvat piirakat, huikeat 300 leivonnaista, mm. kaalipiirakoita sekä omena-, rusina- ja rahkatäytteisiä pullia J, te erinomaiset Raisa Pospelova ja Maria Karhu sekä Elena Kalinouchkine ja Kirsi Karvanen.

Aulassa lapset saivat huvitella, kokeilla Onnenpyörää, jota hoiti Vlad Martikainen. Larysa Niemeläisen johdolla saivat kaikki halukkaat osallistua piirroskollaasin Minun Suomeni tekemiseen. Kiitokset Vladille ja Larysalle siitä, että lapsilla oli kivaa ennen konsertin alkamista. Aikuisilla oli myös mahdollisuus kokeilla onnea ja ostaa lippuja Hymyn ihme arpajaisiin. Kiitos Natalia Galdinalle, joka myi liput! Palkinnot arvottiin juhlan lopussa.

Tähän Venäläisen iltaan, Rodnik ry:n 15 vuoden toiminnan kunniaksi pidettyyn konserttiin, tuli esiintymään erinomaisia tanssiryhmiä, Svetljatski eli Tulikärpäset Siestarjoen kaupungista ja Surprise Haminasta. Konsertin heti ensi hetkistä lähtien sali oli täynnä loistavan osaamisen tunnelmaa!

Konsertin avasi Svetljatskien esitys, he ovat todella, kuten nimikin kertoo, tulikärpäsiä, veikeinä valaisevat ja tuovat iloa katsojien sydämiin. Tatiana Gordienko opettaa lapsille klassista nyky- ja kansantanssia. Svetljatski-tanssijat ovat aikaisemminkin esiintyneet hyvällä menestyksellä Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Tänä vuonna ryhmät esittivät kymmenen toinen toistaan parempaa tanssinumeroa. Lapset tulivat rohkeasti näyttämölle ja ilahduttivat meitä suurenmoisilla asuilla ja tansseilla! Nuorten artistien taito hemmotteli meitä katsojia.

Kiitämme Tatiana Gordienkoa ja hänen oppilaitaan esiintymisestä sekä kulttuuri- ja ystävyyssuhteista meidän yhdistyksemme ja maidemme välillä. Toivotamme heille uutta luovaa energiaa ja suunnitelmien toteutumista. Toivomme oikein kovasti, että ystävyytemme ja yhteistyömme jatkuu.

Tanssiryhmä Surprise ilahdutti yleisöä neljällä tanssilla. Koreografi Anna Hamitovan taitoja ei voi lakata ihmettelemästä. Jokainen tanssi on kuin pieni elämän tarina, sillä on oma temperamentti ja oma sävy. Vuosi vuodelta tanssijat tuovat esiin uutta ja uskomatonta taitoa. Annan korkea ammattitaito, lähestymistapa ja ohjaus, tulee esille kaikissa liikkeissä.

Anna Hamitovan johdolla harjoittelee myös pieni lasten sirkusryhmä Rainbow. Nämä sirkuspojat ovat todella taitavia! He eivät ainoastaan aja yksipyöräisellä, vaan tekevät samalla jonglööritemppuja ja leikkivät hulavanteella. Vielä he ehtivät kätellä toisiaan ja vilkuttaa yleisölle.

Tatiana ja Anna, kiitos teidän ponnistelujenne, kärsivällisyytenne ja ahkeruutenne lapsilla on tavoitteita uusiin voittoihin.

Tanssinumerojen välillä oli lauluesityksiä. Pietarista saapuivat vanhemman sukupolven edustajat, Inkerin Liiton Taivas-ryhmä. He esittivät kaksi laulua suomen ja venäjän kielillä. Ja tietenkin kansanlauluryhmä Rodnik Aleksandr Pshedromirskijin johdolla ilahdutti meitä esiintymisellään. Ryhmä on laulanut yhdessä jo yli kymmenen vuotta ja osallistuu kaikkiin yhdistyksen juhliin sekä kaupungin tapahtumiin. Lahjana sata vuotta täyttävälle Suomelle se lauloi suomen kielellä Metsäkukkia. Ryhmä lauloi myös muutamia lauluja venäjän kielellä ja päätti konsertin meille rakkaalla Rodniki laululla. Viime aikoina lauluryhmän kanssa ovat esiintyneet tanssijat Vlad Martikainen jaa Ilona Suoninen. Kiitämme Svetlana Virolaista tanssiharjoituksien ohjaamisesta.

Yhdistyksen puheenjohtaja Alla Suoninen antoi kunniakirjat pitkäaikaisesta työstä yhdistyksen hyväksi Elena Rasiselle ja Olga Fokina-Karvoselle.

Pitkään odotettu hetki oli, no tietenkin, arpajaisvoittojen arvonta! Arpajaisissa, Hymyn ihme, joiden liput myytiin aulassa ennen konserttia, oli kolme palkintoa, jotka sisälsivät viinipullon, suklaankonvehtirasian ja pieniä sisustuskoristeita. Arvelen, että voittajat olivat vähintäänkin tyytyväisiä!

Rodnik yhdistys kiittää kaikkien puolesta näyttämövalaistuksesta ja musiikista vastanneita Jääskeläinen Tatianaa ja Ivanov Maksimia.

Siestarjoelta ja Pietarista saapuneet vieraamme eivät rajoittaneet Hamina-vierailuaan vain yhteen esiintymiseen. He ehtivät myös tutustua kaupunkiin. Kiitos Daria Molodtcovalle opastuskierroksesta ja Maria Shipniagovalle lämpimän ruoan valmistuksesta esiintyjille.

Valokuvat otti Julia Sadykova, erinomaisella taidolla sekä kameralla, kiitos hänelle! valokuvia

Juhlan ohjelmansisällön, kuten aiempinakin vuosina, olivat laatineet Tatiana Kobzeva ja Irina Saraykina. Illan juonsivat Irina Saraykina ja Kalervo Saharinen ja hauskat piipahdukset toteutti Tatiana Kobzeva. Me toivomme, että yleisö jäi yhtä tyytyväiseksi kuin olimme mekin illan sujumiseen!

Kiitos huomionosoituksista!

Irina Saraykina, vpj.

käännös: Ritva Villikka

 
VEHKALAHTITALOLLA TAPAHTUU Tulosta Sähköposti
26.10.2017

Rodnik ry kutsuu viettämään Venäläistä iltaa 11. marraskuuta 2017 Vehkalahtitalolle, Ruissalontie 8 Hamina.  On aihetta juhlaan, Suomi täyttää sata vuotta ja yhdistys 15 vuotta!

Kahvio avautuu klo 14.00, tarjolla on leivonnaisia, kahvia ja teetä. On aikaa jutella ja tutustua. Lapsilla on mahdollisuus tehdä ohjatusti yhteinen kollaasi Minun Suomeni ja kokeilla Onnenpyörää.

Ohjelma, joka sopii kaiken ikäisille, alkaa klo 15.00, sisältäen lasten ja nuorten tanssi-, sirkusesityksiä ja laulua.

Esiintyjät:

Surprise tanssiryhmä Haminasta, Sirkus Rainbow Haminasta, Svetljatski tanssiryhmä Siestarjoelta, ALFA DanceClub Helsingistä ja Rodnik kansanlauluryhmä.

Ohjelmamaksu 5 €, jolla saa myös kahvin/teen ja leivonnaisen. Vanhemman seurassa tuleva alle kouluikäinen pääsee ilmaiseksi.

Tervetuloa virkistymään ja viihtymään!

 
TYTTÖ JOKA ASTUI LEIVÄN PÄÄLLE Tulosta Sähköposti
20.10.2017

Hyvät ystävät!

Haminan kaupungin kirjastossa esitettiin hyvällä menestyksellä uusin nukketeatterikuvaelmamme! Kymenlaakson satuviikon puitteissa draamastudio Rodnik esitti lapsille venäjänkielisen nukketeatterinäytöksen, joka perustui H. C. Andersenin satuun Tyttö joka astui leivän päälle. Kaikkien aikojen kuuluisin sadunkertoja Hans Christian Andersen kirjoitti tämän opettavaisen tarinan kirjoittajauransa alkumetreillä, v. 1859.

Lapset pitävät aina paljon nukketeatterista, ovathan nuket lapsille helposti käsitettäviä, niihin he tutustuvat jo heti varhaislapsuudessa. Tämän vuoden satuviikon teema on Satu ja ruoka. Me halusimme kertoa lapsille, että ruokaan tulee suhtautua arvostaen ja että mikä tahansa työ on tärkeää ja merkittävää.

Sadun juoni: Asui ja eli pieni tyttö Inge äitinsä kanssa. Hän oli melko tyly eikä rakastanut ketään, teki kaikille kiusaa. Kerran äiti pyysi häntä viemään leipää mummille ja Inge kieltäytyi. Loppujen lopuksi hän suostui sellaisella ehdolla, että hänen annetaan laittaa jalkaansa uudet kengät. Matkalla tuli vastaan iso suo. Inge laittoi leivän jalkojen alle ja astui sille, jotta ei olisi liannut hienoja kenkiään. Sen jälkeen hän upposi suonsilmään ja joutui Suonhaltijan valtakuntaan. Suonhaltija suuttui kovasti Ingelle siitä, että tämä oli astunut leivän päälle ja muutti hänet lintuseksi keräämään viljasatoa, mikä oli välttämätöntä siksi, että saadaan leivottua korvaava leipä. Inge keräsi viljasatoa ja muuttui uudelleen tytöksi. Hän tunnusti kaikki tekonsa ja muuttui hyväksi ja avoimeksi.

Sadussa neuvotaan myös kunnioittamaan vanhempia, arvostamaan iäkkäämpiä ja ystävyyttä. Vaikka näytös kesti 20 minuuttia, komedia ehti vaihtua tragediaksi, hymyn jälkeen katsojat näyttivät murheellisilta, ihmetteleviltä ja myös ehkä pelokkailta. Sadulla oli onnellinen loppu ja saimme paljon aplodeja. Esiintyjämme kiittävät nuorta yleisöä, onhan meille kunnia tuottaa iloa lapsille.

Pääroolin Ingenä ja lintusena esitti Galina Minailchenko. Ingen äitiä esitti Elena Kalinouchkine. Heille tämä oli ensimmäinen kerta nukketeatterissa. Onnittelut! Evgenii Hivuks esiintyi kahdessa roolissa, Peter poikana ja Jensen setänä. Suonhaltijan roolissa oli Alla Suoninen. Koiran ja kukon rooleissa Irina Saraykina, musiikista vastasi Vladimir Saraykin.

Lähes kaikki nuket tähän näytökseen oli valmistanut Larysa Niemeläinen.

Valokuvat Tatiana Kobzeva ja Oksana Hivuka.

 
SATUVIIKKO 2017 Tulosta Sähköposti
13.10.2017

Hyvät ystävät!

Kymenlaakson satuviikkoa vietetään 16. - 22.10.17.

Rodnik ry esittää perinteisesti uuden nukketeatterikuvaelman venäjänkielisenä, tällä kertaa pohjautuen H.C. Andersenin satuun Tyttö joka astui leivän päälle. Satu esitetään keskiviikkona 18. lokakuuta klo 16.20 - 17.20 Haminan kirjaston Kasper-salissa ja perjantaina 20. lokakuuta klo 10.00 -10.30 Vehkalahtitalossa, Ruissalontie 8. Jos lapsenne ei vielä käy päiväkodissa, niin aika on erinomaisesti sopiva!

Tervetuloa myös tilaisuuteemme Luemme yhdessä venäjäkielisiä satuja ja keskustelemme niistä. Se pidetään torstaina 19. lokakuuta klo 16.45 - 17.45 Rodnik ry:n tiloissa, Vallikatu 4, Hamina. Suositusikä 3 - 8v.

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 Seuraava > Loppuun >>

Tulokset 1 - 10 / 27
 
 
Rodnik © 2018