• English
  • Finnish
  • Russian

Tapahtumat
ЛЕТНИЙ ЛАГЕРЬ 2018 Tulosta Sähköposti
13.04.2018
Sorry, there is no translation available.
 
ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ! Tulosta Sähköposti
05.04.2018
Sorry, there is no translation available.
 
КУЛЬТУРНО-РАЗВЛЕКАТЕЛЬНАЯ ПОЕЗДКА 2018 Tulosta Sähköposti
05.04.2018
Sorry, there is no translation available.
 
KUORON ESITYS KOTKASSA 19.3.2018 Tulosta Sähköposti
21.03.2018

Se oli hauskaa!
19.03. kansanlauluryhmä Rodnik esiintyi Kotkan kaupunginkirjastossa Rasisminvastaisen viikon avajaisissa. En ole varma, kuinka paljon esityksemme auttoi rasismin kitkemisessä, mutta se, että meillä ja yleisöllämme oli hauskaa on kiistaton tosiasia. Esityksen aikana tapahtui voimakas positiivisen energian purkaus, yleisö avasi sydämensä musiikille . Kaikki, jotka olivat kirjastossa, filippiiniläiset ja puolalaiset, irakilaiset ja suomalaiset, venäläiset ja vietnamilaiset taputtivat ja polkivat jalkaa, nauraen ja ikävöiden kanssamme ja venäläisten, serbialaisten, valko-venäläisten, ukrainalaisten ja romani laulujamme. Me vuorostaan kuuntelimme lukunäytteitä eri kielillä, mikä oli erittäin kiinnostava.
Konsertin jälkeen eri ihmiset tulivat kiittämään esityksestä, jälleen kerran eri kielillä. Joku halusi liittyä joukkoomme. Järjestäjät ilmaisivat halunsa kutsua meidät uudelleen. Tämä yksinkertainen ja mutkaton eri kulttuurien ja kielien kanssakäyminen on varmasti koko tämän Rasisminvastaisen viikon paras saavutus ja olisi hienoa, että se ei rajoittuisi yhteen viralliseen viikkoon.
Kiitoksia kansanlauluryhmän Rodnik:in johtajalle Aleksandr Pshedromirskijlle, Alla Suoniselle, Olga Fokina-Karvoselle, Svetlana Gubarevalle, Lyubov Bakanille, Svetlana Virolaiselle, Elena Rasiselle, Natalia Shulyarille, Milka Balchinille, Aleksei Samonchikille, Galina Minailchenkolle; koreografia - Svetlana Virolainen, tanssi- Ilona Suoninen. Valokuvaus Vladislav Filipenko, videokuvaus Vladimir Saraykin. Oli hienoa, olette ihania!
Alla Suoninen

Katso kuvat linkistä
http://haminarodnik.com/photos/main.php?g2_itemId=4116

 
ПСИХОЛОГ В "РОДНИКЕ" Tulosta Sähköposti
12.03.2018
Sorry, there is no translation available.
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 Seuraava > Loppuun >>

Tulokset 1 - 10 / 19
 
 
Rodnik © 2018