• Finnish
  • Russian

RODNIK TÄYNNÄ ELÄMÄÄ! Tulosta

Hyvät yhdistyksen jäsenet!

7.7.2017 on todella hyvä päivämäärä. Mennyt puolivuosi oli täynnä elämää ja tapahtumia. Suuntana työelämä hanke jatkuu vuoden loppuun. Kevätkaudella oli kuntouttavassa työssä kymmenkunta henkilöä.

Tammikuussa oli kuoroilta Puistotalolla, Gloria kuoro Petroskoista ja Haminan Viihdelaulajat ilahduttivat satapäistä yleisöä. Tapahtuman järjestimme yhteistyössä Suomi-Venäjä seuran kanssa.

Helmikuussa meillä vieraili Smile Country Sirkus, huvia koko perheelle, yleisöä tuli noin 100, aikuisia ja lapsia. Toisessa tapahtumassa Kymenlaakson lasten kulttuuriviikkojen aikana esiintyi Rodnik draamakerhon nukketeatteriryhmä näytöksen Meralikundia Haminan kirjaston Kasper-salissa.Kolmantena tapahtumana vietettiin perinteinen Maslenitsa, sää suosi ja oli hauskaaУлыбающийся.

Maaliskuussa oli vuosikokous; teimme matkan Vellamoon Venäjäpäivänä ja Uuperinrinteisiin. Rodnik ry:n jäsenet osallistuivat yhteistyökumppanin käsityötaitojen näyttelyyn Pietarissa.Haminan kirjastossa teimme yhteistyötä venäläisten taitelijoiden näyttelyjen järjestämisessä ja avajaisissa.

Toukokuussa pidettiin Vaihtopäivä ensimmäistä kertaa, ajatus on vielä vähän vieras. Vietettiin Voitonpäivä, muistaen kaatuneita ja illalla iloisesti juhlien.

Kesäkuussa meidän oli lasten kesäkerho, joka oli meille antoisa ja oikein kiva kokemus, kaikki tykkäsivät!

Nyt ottakaa yhteyttä, olen töissäСмеющийся , syyskausi alkaa elokuussa!

Irina Saraykina, vpj.
 
 
 
Rodnik © 2019