• English
  • Finnish
  • Russian

VALOJEN YÖ 15.9.2017 Tulosta Sähköposti

Hyvät ystävät!

Yhdistys Rodnik ry esittää valtavat kiitokset teille kaikille, jotka osallistuitte 15.9.2017 Haminan Valojen yön tapahtumamme valmisteluun ja järjestämiseen.

Raatihuoneentorin Rodnik ry:n kahvion asiakkaille oli tarjolla maistuvia, tuoksuvan tuoreita leivonnaisia. Suuret kiitokset Maria Karhulle, Elena Kalinouchkinalle, Margarita Anttilalle ja Kirsi Karvaselle maukkaiden kaalipiirakoiden, vatrushkojen ja mokkapalojen valmistamisesta! Erinomaisesta taikinareseptistä kiitämme Alla Suonista!

Tuomme esiin vilpittömät, suuret kiitokset vapaaehtoisille järjestämiseen osallistuneille: tavaroiden kuljetus ja teltan pystytys: Aleksandr Bolytsev, teltan pystytys Aleksei Samontsik, Onnenpyörä ja ilmapallojen puhaltaminen: Leonardo Martikainen, Anastasia ja Juri Karhu sekä Vitaly Uvarkin ja tietokilpailu: Tatiana Kobzeva. Ilman heitä emme olisi pärjänneet! Sellainen ennen kokematon määrä ilmapalloja piti saada puhallettua niin nopeasti!

Onnenpyörä oli suosittu! Lapset seurasivat silmä kovana jokaista pyörähdystä ja odottivat kärsimättöminä sitä, millainen lahja osuu kohdalle. Vlad Leonardo Martikainen toimi vertaansa vailla olevana vetäjänä.

Kiitämme oikein paljon kahvilamme ystävällisestä ja huomaavaisesta asiakaspalvelusta Margarita Anttilaa, Ljubov Sergejevaa, Natalia Galdinaa, Elena Suur-Uskia ja Ritva Villikkaa sekä tietokilpailutehtävistä ja lasten tehtäväarvonnoista vastanneita Irina Saraykinaa ja Maria Shipniagovaa, jotka jakoivat myös ilmapallot ja karkit.

Tietokilpailuun, 10 kysymystä Suomi 100 vuotta, osallistui 29 henkilöä. Aikuisista vastasi kaikkiin kysymykseen oikein Johanna Ekman, hän sai palkinnoksi kirjan: Vuosisata Itsenäisen Suomen aika. Toisen sijan jakoivat neljä henkilöä: Lidia Saarelainen, Sirkka-Liisa Ikävalko, Helena Kauppila ja Svetlana Nybyggar. He saivat palkinnoiksi teatterilippuja ja shampoota.

Lasten tietokilpailun, kysymyksiä Suomen luonnosta ja eläinmaailmasta, voittoina oli pehmoeläimiä, uimahallin lippuja ja makeisia. Palkintoja saivat: Mila Sutela, Enni Hakulin, Hella Hakkarainen ja Daria Makarova.

Suuret kiitokset palkintojen lahjoittajille: Haminan teatterille, Haminan kaupungin liikuntatoimelle, yritykselle Encanta Oy ja Alla Suoniselle.

Meillä Rodnik ry:ssä löytyy aina tekemistä sekä lapsille että aikuisille. Tervetuloa mukaan!

valokuvia

 

Hyvät ystävät!

Valojen yön iltana klo 17 - 21, Raatihuoneentorilla on avoinna yhdistyksemme kahvio ja tapahtumapisteУлыбающийся Tarjolla on maistuvia kaalipiirakoita, mokkapaloja, kahvia, teetä ja pillimehua!

Tapahtumapisteessä voit osallistua tietokilpailuun, jonka kysymykset liittyvät Suomen ja Haminan historiaan ja ympäristöön, kokeilla Onnenpyörää ja lapset voivat valita tehtäväarvan.

Palkintoja kilpailuihin ja tehtäviin osallistumisista: ilmapalloja, karkkeja ja pieniä leluja lapsille, Alla Suoniselta kirja nimeltään Vuosisata Itsenäisen Suomen aika, Haminan liikuntatoimelta uimahallin sarjalippuja, Haminan teatterilta lippuja ja Encanta Oy:ltä shampoita.

 Tervetuloa!

 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2018