• English
  • Finnish
  • Russian

KANSANLAULURYHMÄ RODNIK ESIINTYMINEN Tulosta Sähköposti

Hyvät ystävät!

Eilen aamupäivällä 3.10.2017 meidän erinomainen kansanlauluryhmämme Rodnik yhdessä tanssiryhmämme kanssa esitti tunnin konsertin kanssa Karhuvuoren hoivakodissa Kotkassa. Tunnelma oli oikein lämmin, yleisö vastaanottavaista, Rodnik ryhmä lauloi sekä venäjän että suomen kielellä. Esitämme valtavat kiitokset tilaisuuden järjestäjälle Irina Niemiselle!

Iltapäivällä molemmat ryhmät osallistuivat Vanhusten viikon pääjuhlaan Haminassa. Heti sen jälkeen kansanlauluryhmä tuli harjoittelemaan Rodnik ry:n tiloihin. He ovat niin hyviä! Olemme heistä tosi ylpeitä. Kiitokset siis teille kansanlauluryhmän jäsenet: Alla Suoninen, Ljubov Bakan, Svetlana Gubareva, Natalia Shuliar, Aleksei Samontsik, Elena Rasinen, Milka Baltsin, Galina Minailchenko, Svetlana Virolainen ja johtaja Aleksandr Pshedromirskij! Suuret kiitoksen tanssiryhmän jäsenille: Vlad Martikainen ja Ilona Suoninen.

Ja vielä mielihyvin ilmoitamme, että kansanlauluryhmä osallistuu torstaina 5.10. festivaalin Pietarin Kolpinossa. Esiintyminen alkaa klo 13.00. Toivotamme laulajille menestystä ja turvallista matkaa!

Kuvat Svetlana Gubareva ja Vladimir Saraykin.

 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2018