• English
  • Finnish
  • Russian

BOM-TONTTU - nukketeatterinäytelmä Tulosta Sähköposti

Taikaa ja seikkailua Kasper-salissa

7 helmikuuta Haminan pääkirjaston Kasper- salissa ”Rodnik”:in teatteristudio esitti nukketeatterinäytelmän pietarilaisen N. Shuvalovin sadun ”Bom-tonttu ja taikakirja” pohjalta. Hauska tarina, jossa oli paljon hahmojen muuntautumisia toisiksi hahmoiksi: tontusta tuli kärpässieni, jäniksestä susi, orava kasvoi pelottavaksi jättiläiseksi ja ajoi vihaista sutta pois metsästä, toivottavasti se opetti lapsille, että aina on hyvä olla oma itsensä.

Lasten Kulttuuriviikot on todella hieno keksintö ja olemme joka vuosi iloisia kun olemme osana ohjelmaa. Nukke teatteri pitää pintansa myös teknisessä nykymaailmassa.  Kasper-saliin saapui 60 henkilöä näytelmää seuraamaan ja eläytymään päähenkilöiden seikkailuihin.

Kiitämme  esiintyjiä: Galina Minailchenko, Severi Suoninen, Maria Kaikkonen, Aleksei Samontsik, Alla Suoninen, Anastasia Fedorova.  Musiikista vastasi Vladimir Saraykin, avustustehtävät hoiti Irina Saraykina.

Nukketeatteri tuo lapsille elämyksiä ja uusia ajatuksia. Teatteristudion tukemiseksi tarvitaan esiintyijä, ompelijoita, puuseppä, muita avustaja. Tulkaa rohkeasti, tästä tulee hauskaa!


 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2018