• English
  • Finnish
  • Russian

ISOT KIITOKSET VAPAAEHTOISILLE! Tulosta Sähköposti

Perjantaina 24.8. olimme kokoontuneet Rodnikissa tee- ja herkkupöydän ympärille – meidän kansanlauluryhmän laulajat ja Tattoo-kahvilan vapaaehtoiset. Rodnik –yhdistyksen puolesta kiitämme sydämellisesti kaikkia, jotka vastasivat avunpyyntöömme ja antoivat yhteiselle asialle voimansa, aikansa ja osaamisensa! Tattoon aikana oli todella tukala helle, mutta pärjäsimme loistavasti!
Perjantaina onnittelimme myös syntymäpäivän johdosta Galina Minailtsenkoa, meidän kansanlauluryhmän ja teatteristudion aktiivista jäsentä. Toivomme Galinalle luovuutta ja vireyttä vielä moneksi-moneksi vuodeksi.
Kiitos ja kummarrus teille kaikille, rakkaat ystävät ja avunantajat Aleksandr Bolychev, Elena Kandu, Nina Vaguina, Aina Dadaeva, Marina Vybornova, Svetlana Gubareva, Ritva Villikka, Tatiana Kobzeva, Elena Ermoshkina, Alpo Levikari.
Kiitämme myös kansanlaulu- ja tanssiryhmän osallistujia: Aleksandr Pshedromirskiy, Alla Suoninen, Galina Minailtsenko, Olga Fokina-Karvonen, Elena Utkina, Aleksei Samontsik, Svetlana Gubareva, Svetlana Virolainen, Leonardo Martikainen, Ilona Suoninen.
Suur-kiitos meidän kaikille työntekijöillimme, olette ihmeellinen ja osaava porukka!
Rakkaudella, Alla Suoninen

  
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2019