• English
  • Finnish
  • Russian

13.12.2018 LASTENJOULUJUHLA Tulosta Sähköposti

Pakkasukko ja kaikki muut

13.12. Rodnik:issa pidettiin kaksi perinteistä Uuden vuoden juhlaa, ensiksi pienimmille ja sitten vanhemmille lapsille. Järjestäjät Irina Saraykina, Tatiana Kobzeva ja Alla Suoninen päättivät olla pelottelematta lapsia ja kutsuivat vain kilttejä ja ystävällisiä hahmoja juhlaan: Talvi (Ganna But), Postimies Pechkin (Dmitry Redkin), Pikku-Orava (Dasha Erfurt), Pupu (Karina Kekkonen). Kaikista vakavin oli Juhlatiedemies Christian Preto, hauskin oli Peppi Pitkätossu - Dasha Makarova ja hänen Apinansa Mila Raudanen, kaikista hämmästynein oli Neznayka - Alex Kauponen ja kaikista tyylikäin oli Noita-Akka alias Svetlana Virolainen. Ja suurena yllätyksenä juhlaan saapui ”kaikessa maailman paras” Katto Kassinen - Irina Saraykina.

Juhla kuusen alla on lapsuuden suuri tapahtuma.   Sen viehättävyys on perinteisyydessä, ”Metsään syntyi kuusipuu” – laulussa ja "Yksi-kaksi-kolme, joulukuusi, loistaa!"-leikissä. Tämä kaikki oli juhlassamme: tansseja, arvoituksia, kadonneiden lahjojen tarinaa, nukketeatterisatu Karhunpojasta ja Taika-Kukasta. Suuret kiitokset Alla Suoniselle ja ensimmäistä kertaa mukana nukketeatteriesityksessä oleville Elena Kandulle, Volodya Tonkinille, Oleg Karabeshkinille sekä monipuolinen osaaja Vladimir Saraykinille tämän esityksen valmistamisesta.

Koristelivat juhlan ja lisäsivät tapahtuman tunnelmaan romanttisia nuotteja Svetlana Virolaisen ohjaaman tanssistudio Pikku-Omenan esitykset. Hyvin onnistui nuorimman ryhmän ”Koivu”-piiritanssi ja "Lumihiutaleiden tanssi".  Katsojat saivat nähdä myös joulutonttujen Leo Martikaisen Ja Sasha Saraykinan riemukkaan tanssin. Sasha ja Yaroslava Dubok esittivät myös toisen numeron "Tanssi nauhan kanssa".  Tanssistudion nuoriso Severi Suoninen ja Anastasia Fedorova, Leo Martikainen ja Ilona Suoninen pyörivät hienostuneessa ”Talvi-valssissa”. Kiitämme  sydämellisesti ”Pikku-Omenan” ja Svetlana Virolaisen loistavasta työstään!

Suuren tapahtuman kruunasi Pakkasukko Dmitry Nikitinin ja  Lumityttö Matia Kaikkosen saapuminen. Ja lahjojen kanssa!  Pakkasukko oli iloinen, reipas, valmis leikkimään, vitsailemaan ja lahjoja jakamaan!  Dmitry ja Maria ensimmäistä kertaa esiintyvät noissa rooleissa ja selviytyivät tehtävästä kiitettävästi. Aplodit heille!

Kiitos teille kaikille, rakkaat ystävät: Kuusijuhlan järjestäjät, nuoret ja aikuiset näyttelijät, tanssijat, lapset ja vanhemmat, jotka tulivat juhlaan!

Kiitos kuvista Myamikeeva Viktorialle, Leneva Annalle, Suoninen Severille, Saraykina Irinalle, Raudanen Viktorialle ja Dmitrieva Natalialle. Katso kuvat albumista

Hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta!

                                                    Alla Suoninen

 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2019