• English
  • Finnish
  • Russian

8.12.2018 "SMESHARIKIEN ISÄ” IGOR SHEVCHUK:IN VIERAILU RODNI Tulosta Sähköposti

8.12. tunnettu lasten kirjailija Igor  Shevchuk  Pietarista saapui Haminaan.

Mitä me yleensä kuvittelemme, kun kuulemme "tapaaminen kirjailijan kanssa"? Jotain  vakavaa ja vähän tylsää. Ennen tapaamisen alkua Igor Shevchuk näytti vakavalta, keskittyneeltä, hiljaiselta. Ja vaikka olisimme jo katselleet videota ja lukeneet mielipiteitä hänen esityksistään, järjestäjillä oli hieman levoton olo ...

Kuitenkin heti kun kirjailija rupesi  puhumaan nuorille lukijoille ja heidän vanhemmillensa  niin kaikki epäilyt unohtuivat! Yleisö ja  kirjailija lauloivat ja piirsivät yhdessä, soittivat ja arvasivat arvoituksia, katselivat ”Smeshariki” ja ” Fixiki”- piirettyjä, hyppäsivät ja nauroivat.

Igor Shevchuk esitteli jo julkaistut kirjat ja yhden tuoreen kirjan nimeltään ”Kurkun poljin”. Tunti  lensi kuin siivillä jättäen ilon tunteen.  Järjestäjinä olimme myös ylpeitä kaksikielisistä lapsistamme, jotka ymmärsivät kaiken ja puhuivat sujuvasti venäjän kielellä.

Ohjelman lopussa oli mahdollisuus ostaa Igor Shevchuk:in kirjoja ja saada tekijän nimenkirjotuksen  tai ottaa yhteistä kuvaa.  Kirjat menivät nopeammin kuin Rodnik:in suosittut kaalipiirakat!

Igor, olette tervetulleita meille uudestaan!

Valokuvauksesta kiitos Severi Suoniselle  ja Irina Saraykinalle

Alla Suoninen

 

Katso kuvat tästä

 


 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2019