• Finnish
  • Russian

13.2.2019 SATU TODELLISESTA YSTÄVYYDESTÄ Tulosta

Kymenlaakson Lasten Kulttuuriviikkojen kunniaksi Rodnik:in teatteristudio joka vuosi esittelee uuden kuvaelman.

13. helmikuuta Haminan pääkirjaston Kasper-salissa vallitsi satumainen tunnelma.

V. Suteevin teokseen perustuvan esitys muistutti  ystävyydestä. Ystävyyden tärkeydestä muistuttaa myös Ystävänpäivä, jota vietetään Suomessa 14. helmikuuta.


Nuoret katsojamme vastasivat mielellään Satu-Tontun alias Oksana Hivuka esittämiin kysymyksiin ja samalla syöksyivät satuseikkailuun.

Poika Petja, jota esitti Fedja Bulavin, pääsi yllättäen sadun tapahtumien keskelle. Aluksi poika vain tarkkailee tilanteen kehittymistä. Kuitenkin nähdessään, miten Iso Vihainen Susi, joka tunnetaan myös nimellä Vladimir Saraykin, huijasi Punahilkka Dasha Makarovan, Petja rohkeasti kiirehtii pelastamaan isoäitiä (Alla Suoninen) ja tyttöä väistämättömästä kuolemasta.

Lapset salissa tykkäsivät hauskasta ja opettavaisesta tarinasta. He erittäin kiinnostuneena  seurasivat nuorten sankarin seikkailuja, nauravat Vihaisen Suden epäonnistumisille ja tunsivat myötätuntoa isoäidin ja Punahilkan koettelemuksia kohtaan. Lapsuudesta tunnetun sadun odottamaton tulkinta ei jättänyt  välinpitämättömiksi myös lasten vanhempia.

 Kiitämme sydämellisesti kaikkia esitykseen osallistuneita: Fedja Bulavinia, Dasha Makarovaa, Julia Volkovaa, Oksana Hivukaa, Alla Suonista ja Vladimir Saraykinaa. Musiikista vastasi Oleg Karabeshkin.

Näytelmän ja tanssihetken jälkeen  kaikki vieraat pääsivät nauttimaan tuoreista leivonnaisista, jotka valmisti Olga Zakharova.

Ilta oli menestys! Sekä katsojat että esiintyjät lähtivät kotiin hyvätuulisina ja hymyillen. Rodnik ry toivoo kaikille koululaisille hyvää lomaa! Nähdään taas!

Katso Irina Saraykinan kuvia tästä

 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2020