• Finnish
  • Russian

9.3.2019. ALA LAPUTTAA, TALVI! Tulosta

9. maaliskuuta kaikilla kunnioituksella sanoimme talvelle hyvästit ja tervehdimme kevään. Varhain aamulla alkoi lumimyrsky, joka teki selväksi, että  talvi ei aio sanoa hyvästit kenellekään. Onnettomien Maslenitsa-juhlan järjestäjien oli kiireesti keksittävä suunnitelma B ilman ulkoleikkejä ja lauluja taivaan alla. Kuitenkin  juuri kun juhla oli alkamassa kaikki rauhoittui ja aurinko rupesi paistamaan! Luonto on puolelamme!


Järjestäjät lyhyen hetken huokaisevat helpotuksesta  ja  juoksivat järjestämään kilpailuja, esityksiä, piirileikkejä ja tietokilpailuja. Lettuja ja piirakoita meni hyvin kauppaan, lapset ”kalastivat” itselle pikku-yllätyksiä, toiset voittivat arpajaisissa ja toiset saivat palkintoja osallistumisesta eri kilpailuihin. Maslenitsa oli perinteisesti hauskaa ja aktiivista, uutta oli esteratsastus keppihevosilla, tanssiryhmien "Pikku-Omena" ja "Yllätys" esitykset loistavasti koristivat juhlan.

Kiitämme kaikkia juhlaan osallistuneita!

Kiitos ja kumarrus järjestäjille  Alla Suoniselle, Irina Saraykinalle, Anna Butille ja Olga Zakharovalle. Olga Zakharovalle ja hänen hämmästyttävälle äidille olemme vilpittömästi kiitollisia työstä kahviosa ja siivousavusta.  9. maaliskuuta aamusta lähtien nämä ihanat naiset valmistivat  lettuja kaikille! Lyubov Sergeeva ja Galina Stoulnikova myös työskentelivät kahviossa. Piirakoiden leipomisesta ja juomien keittämisestä kiitämme Alla Suonista, Olga Zakharovaa, Olga Haapalehtoa.

Kiitos teille, kansanlauluryhmä  ”Rodnik” ja sen johtaja Alexander Przhedromirsky, Svetlana Virolainen ja tanssistudio ”Pikku-Omena”, Anna Khamitova ja tanssiryhmä “Yllätys”. Maria Kaikkonen oli vastuussa kasvomaalauksesta, Vladimir Saraikin  "Kalastuksesta", Olga Haapalehto askarteli lasten kanssa keväisiä tauluja, Tatiana Kobzeva myi arpajaiset. Kuvat ja videot  otti Maria Shipniagova.

Kiitämme käsityöharrastajia Alexander Bolychevia, Natalia Rouhivuorta ja Elena Karhua, jotka osallistuivat tuotteidensa myyntinäyttelyyn.

Onnittelut kilpailujen voittajille: "Huopakengän heittäminen" voittivat Volodya ja tyttö raidallisessa pipossa,  Nastya Vehviläinen ja Aleksi Kaupponen voittivat esteratsastuksessa. Dmitry Nikitin voitti miesten kisassa, kaksi voittajaa tuli tietokilpailussa, toinen niistä oli laulujamme  Lilia Rippinen.

Olemme erittäin iloisia siitä, että meillä on niin paljon älykkäitä, vahvoja, aktiivisia, iloisia rodnikilaisia ja heidän ystäviään!

Keksikää ja ehdottakaa, mitä muuta voisi olla yhtä hauskaa ja mielenkiintoista tai jopa parempaa!

Alla Suoninen

Katso kuvat tästä
 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2020