• Finnish
  • Russian

23.3.2019 POP-UP KAHVILA Tulosta

23.3. jo toista kertaa  pidettiin Haminassa Makuja maailmasta - tapahtumaa osana Rasisminvastaisen ​​viikon puitteissa.

Rodnik ry kiittää sydämellisesti kaikkia osallistuneita, jotka eivät nukkuneet öitä, vaan ovat kaksi peräkkäistä päivää valmistaneet ruokia Venäjä-pöydälle.  


Perjantaina me, järjestäjät, lähdimme Rodnik:in tilasta kuudella illalla, ja lauantaina aamukahdeksalta olimme jo töissä. Tarjoilumme oli loppujen lopuksi upea: kaali- ja hedelmäpiirakoita,  retikkasalaatti ja punajuurisalaatti,  kompotti kuivatuista hedelmistä aivan kuten lapsuudessa,  täytettyjä pikku- rinkeleitä. Suomalaiset ja muut vieraat ylistivät  kompottiamme ja suosittelivat toisille  kutsumalla sitä päivän hittituotteeksi.  Tarjoilun kehittämisestä ja valmistamisesta suur-kiitos Olga Zakharovalle, Alla Suoniselle, Olga Haapalehdolle.

Pöytämme kattaus oli kiistattomasti erittäin herkullinen ja kaunis ! Kiitos Alla Suoniselle kattauksen suunnittelusta  ja luovasta lähestymistavasta.  Olga Dubok, Alla Suoninen ja Irina Saraykina toivat astioita ja tekstiilejä pöydän koristelemiseksi, kiitos teille anteliaisuudesta!

Tervehtivät vieraita ja hoitivat asiakaspalvelutehtävät  Olga Zakharova ja Irina Saraykina kansanpuvuissa.

Kiitämme sydämellisesti kansanlauluryhmä Rodnik esiintymisessä tapahtuman ohjelmassa. Esityksenne oli loistava! Upeat kansanpuvut kiinnittivät vieraiden   huomioita  jo aulassa. Yleisö selvästi odotti esityksen alkua.  Heti kun laulumme alkoivat soida  ihmiset lakkasivat syömästä ja kuiskuttelivat! Erään ukrainalaisen laulun tahtiin  tanssivat myös pikkuruiset lapset lastenvaunuissa! Kiitos niistä hienoista ja iloisista hetkistä Aleksandr Pshedromirskijlle, Elena Rasiselle, Svetlana Virolaiselle, Aleksei Samonchikille, Svetlana Gubarevalle, Alla Suoniselle, Galina Minailchenkolle, Lyubov ja Vladimir Bakanille, Lilia Rippiselle ja Olga Fokina-Karvoselle.

Taitavat nuorat tytöt ja pojat tanssistudiosta Pikku-Omena, olitte hienossa fiiliksessä! Severi ja Ilona Suoninen, Vlad Martikainen, Nastja Fedorova ja Sasha Saraykina tanssitte taitavasti, iloisesti ja  koskettavasti! Kiitämme Pikku-Omenan  ohjaaja Svetlana Virolaista ammattitaidosta, ystävällisyydestä, jokaisen lapsen huomioon ottamisesta. Arvostamme suuresti, että lapsillamme on  mahdollisuus oppia tällaisesta lahjakkaasta opettajasta.

Vladimir Saraykin oli oikea joka paikan höylä: hän kävi suunnittelupalaverissa, voiteli piirakoita, auttoi yhdistyksen mainostelineen pystyttämisessä, toimitti kaikki tarvikkeet ja tuotteet edestakaisin, kutsui asiakkaita maistelemaan Venäjä-pöydän antimia.

Kaksi kansanlauluryhmän esitystä, kumpikin 20 minuutin pituudeltaan, lensivät kuin siivillä ja herättivät miellyttäviä tunteita. Yleisö jäi kaipaamaan uutta esitystä.

Valokuvia tapahtumasta katso albumista

Irina Saraykina

käännös Alla Suoninen

 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2020