• Finnish
  • Russian

20.-21.3.2019 KIERTUEEMME KOTKASSA JA KARHULASSA Tulosta

Maaliskuun 20. ja 21. päivänä yhdistyksemme teatteristudio esitteli Kotkan ja Karhulan kirjastoissa sekä  Haukkavuoren koulussa H.C.Andersenin satuun pohjautuvan kuvaelman "Tyttö, joka astui leivän päälle" suomen kielellä. Ennen  esityksien alkua järjestettiin tietokilpailu ja keskustelu Andersenin satujen hahmoista ja kirjailijasta.


Esityksiin osallistui yhteensä 280  katsojia: päiväkotilaisryhmät, eskarit ja alakoulun luokat  kanssa opettajiensa kanssa. He ovat erittäin kiitollinen yleisö, joka eläytyi hahmojen seikkailuihin, jännitti ja nauroi oikeissa hetkissä. Esiintyjät  ja avustajat saivat hyvin myönteisen vaikutelman tästä minikiertueestamme. Kotkan kirjasto ilmaisi haluavansa kutsua pienen teatterimme uudelleen, nyt esittämään venäjänkielisen näytelmän.

Kiitämme nuoria näyttelijöitämme Ilona ja ​​Severi  Suonista, Alla Suonista, Vladimir Saraykinia musiikista ja tekniisesta avusta, Irina Saraykinaa avusta  kulissien takana, Olga Zakharovaa valokuvauksesta ja lavasteiden pystyttämisestä.

Katso kuvat tästä

 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2020