• Finnish
  • Russian

13.9.2019 VALOJEN YÖ Tulosta

Hei hyvät lukijat!


Perjantaina syyskuun  13. päivänä pidettiin Haminassa Valojen yö-tapahtumaa. Rodnik ry on ollut jo vuosia aktiivisesti mukana tässä upeassa kaupunkifestivaalissa.Tänä vuonna järjestimme kahvilan, jossa arjosimme perinteisiä venäläisiä leivonnaisia, Onnenpyörä-arpajaisia lapsille ja käsintehtyjä leluja myytäväksi. Rehevät kaali- ja omenapiirakat, herkulliset rusinamuffinssit, kuten suoraan lapsuudestamme ja Sokerihalko-nimiset keksit hyvin tekivät kauppaa. Kylmällä sateisella illalla kuuma tee ja kahvi olivat kuin pelastus!


Paljon kiitoksia ihanalle leipurillemme Larysa Niemeläiselle ja avustajalle Tatiana Kobzevalle sekä kojumyyjille Lubov Sergeevalle, Natalia Galdinalle ja Elina Pumalaiselle! Kovasta tuulesta ja voimakkaasta sateesta huolimatta he pysyivät erittäin vieraanvaraisina ja hymyilevinä. Olemme erittäin kiitollisia Irina Levikarille kahvila-tarvikkeiden lainaamista Rodnik ry:lle.Viehättävät puput, söpöt pennut, pellavapyyhkeet ja kangaspussit ovat suunnittelija Julia Domoratskayan työn tulosta. Mielikuvituksen lento, rakkaus ammattiin, tuotteiden itsenäinen kehittäminen luonnoksesta  valmiin ihanaan tulokseen ovat Juliamme  vahvuuksia. Paljon iloa pienille vieraille toi Onnen pyörä - peli. Pehmoleluja, koulutarvikkeita, konstruktoreita, ilmapalloja ja makeisia, lasten pieniä aarteita! Tyytyväisiksi jäivät myös ne onnekkaat jotka voittivat kupongit meidän kahvilaan. Valtavat valaistut ilmapallot loppuivat jo ensimmäisen tunnin aikana - paras tavara juhlassa, jonka nimi on Valojen yö!


Kiitämme Irina Saraykinaa ja vapaaehtoisia Tatiana Kobzevaa ja Kirill Shipniagovia erinomaisesta työstä ja ystävällisestä asenteesta pieniin ja asiakkaisiin.
Kiitämme suuresti monivuotista avustajaa Vladimir Saraykinia! Hän kävi ostoksilla, täytti ilmapalloja, toimitti kaikki tarvikkeet Bastionin myyntipisteeseen ja sitten auttoi kärsivällisesti melkein keskiyöhön asti  siivota, kerätä tavaroita ja vei Rodnik ry:n taloon pöytiä, termospulloja, maljakoita, kynttilöitä, seppeleitä ...

Toivotamme kaikille lämmintä syksyä! Tapaamisiin!Kuvia näet tästä