• Finnish
  • Russian

13.2.2020 YSTÄVÄNPÄIVÄ Tulosta

Rodnik onnitteli lapsia Ystävänpäivän johdosta uudella nukketeatteri - esityksellä “Suurin ystävä” joka pohjautuu  kirjailija  S. Prokofievan satuun. Esitykseen  kaupungin pääkirjaston Kasper-saliin kokoontui noin 110 katsojaa.

Tämä on Rodnik ry:n lasten ja nuorten  teatteriryhmän uusi tuotanto. Lapset oppivat teatteritaidon perusteet, oppivat esiintymään lavalla, puhumaan roolihahmon äänellä, ilmaisemaan tunteita. Harjoitteluissa selvisi, että joillekin oli vaikeaa pitää nukke sermin yli jopa 10 minuuttia ja joillakin roolin ulkoa muistamat sanat unohdetaan stressistä.

Kiitos nuorille näyttelijöille Kristian Pretolle ja Niki Podolyanille sekä heidän aikuisille ohjaajille Tatyana Kobzevalle, Alina Kauposelle ja Irina Saraykinalle. Näytelmän käsikirjoitus on muuttunut jonkin verran alkuperäisestä, näyttelijöiden toiveiden mukaan. He osallistuivat myös musiikillisen säestyksen valintaan yhdessä Tatiana Kobzevan ja Vladimir Saraykinin kanssa.

Oksana Hivuka ja Irina Saraykina hauskojen pellejen hahmoissa pitivät reippaita leikkejä lasten kanssa. Paljon kiitoksia Oksanalle hänen ystävällisyydestä ja avuliaisuudesta! Hän osallistui moniin Rodnik ry:n lastentapahtumiin, hänen pedagoginen koulutuksensa ja kokemuksensa lasten työstä  ovat olleet meille avuksi useita kertoja.

Sytyttivät  yleisön katseet  Surprise-tanssistudion kaunottaret! Surprise on kuin  iso lämminhenkinen perhe. Haluan kiittää studion ohjaaja Anna Khamitovaa lasten ja nuorten liikunnallisesta ja taiteellisesta kehityksestä. Kiitos, että annoit kaikille mahdollisuuden tuntea itsensä taiteilijaksi! Toivotamme studiolle kukoistusta ja onnea!

Juhla  päättyi teekutsulla. Kiitos Alina Kauponen, Tatiana Kobzeva ja Irina Saraykina tarjoilun  järjestämisestä.

Irina Saraykina

Käännös Alla Suoninen

 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2020