• Finnish
  • Russian

KESÄKAUDEN AUKIOLOAJAT
 
9. TOUKOKUUTA 2021

Rodnik ry: n jäsenet joka vuosi käyvät kesäkuussa 1941 kaatuneiden Neuvostoliiton lentäjien haudalla Kannusjärvellä.

Suuresta isänmaallisesta sodasta on yhä kauempi aika. Valitettavasti kanssamme on yhä vähemmän veteraaneja, leningraadin saaron kokeneita, keskitysleireistä selvinneitä ja kauheiden koettelemusten eläviä todistajia. Mutta sota-tapahtumia ei unohdeta - ne ovat elossa muistoissamme ja sydämessämme.


Paljon kiitoksia kaikille, jotka osallistuivat tänä aamuna tapahtumaan Kannusjärvellä! Me yhdessä haravoimme pois kuivuneet lehdet ja oksat , istutimme kukkia, sytytimme muistokynttilöitä.


Alla Suoninen kertoi yleisölle Kannusjärvelle pudonneen pommittajan tarinan.

Olemme kiitollisia tämän yksityisen alueen omistajille Hannu Tykälle ja hänen vaimolleen inhimillisestä suhtautumisesta Neuvostoliiton lentäjien hautaamiseen.

Albumi

 

 

 
KESÄ 2021

Tällä hetkellä Kymenlaaksossa on tiukat rajoitukset kulttuuritapahtumien järjestämiseen, kaikki meidän kerhot ja studiot ovat tauolla, mutta olemme täynnä ideoita ja toivomme epidemiologisen tilanteen nopeaa parantumista!


Kesälle 2021 on suunniteltu paljon mielenkiintoista: perhepäiväleiri Markulassa, nuorisomatka Helsinkiin, lasten- ja nuorten teatteristudion esityksiä venäjän- ja suomen kielillä Yhteisötalo Manskin pihalla!


Nykytilanteesta huolimatta Rodnik ry jatkaa toimintaansa Haminassa ja Virojoella. Tarjoamme konsultointipalvelua, tehdään käännöksiä ja tulkkauksia, autamme asiakirjojen, lomakkeiden ja hakemuksien täyttämisessä.

 


 

 
HYVÄNTEKEVÄISYYSAPU

Vapaaehtoisten lahjoitusten ansiosta astianpesukone ostettiin ja asennettiin Rodnikiin. Se on meille erittäin hyödyllinen järjestettäessä lastenleirejä, iltamia ja pop-up-kahviloita.


Sydämelliset kiitokset kahdelle perheelle, jotka ovat antaneet hyväntekeväisyysapua ja haluavat pysyä incognito-tilassa!

 


 
ASIAKKAIDEN VASTAANOTTO RAJOITETTU

Hyvät asiakkaat!

Koronaviruksen takia asiakkaiden vastaanotto on rajoitettu.

Varaa aika etukäteen.


Virojoki +358 413620515

ma-to klo 9 - 14

pe klo 9 – 12.45Hamina +358 407763177

ma klo 10 - 14

ti klo 10 - 14

ke suljettu

to klo 10 - 14

pe klo 10 - 14

 
MOONA
 
 
 
Rodnik © 2021