• Finnish
  • Russian

11.9.2020 VALOJEN YÖ Tulosta
16.09.2020

Rodnik ry innostuneena osallistui Haminan kaupungin tapahtumaan Valojen yö - 2020.

Kiitämme kaikkia Bastionissa toimineen yhdistyksen kahvion järjestäjää ja työntekijöitä.

Urakka oli valtava: leipominen, kuljettaminen, asiakaspalvelu, siivous.Onneksi aktiivisia ja oma -

aloitteisia vapaaehtoisia riensivät apuun!

Haluamme nostaa esille sen, miten ystävällisesti ja hyvässä yhteisymmärryksessä sujui työ.

Sydämelliset kiitokset teille:

pääleipuri Ganna But

Kirsi Karvanen, siivousapu, avustaminen leipomisessa

Elena Suur-Uski, keittiöapu

Elena Shorokhova, keittiöapu, raha-asioita, ostoksien hoito

Irina Saraykina, mainonta, asiakaspalvelu

Tatiana Kobzeva, asiakaspalvelu, arpajaiset lapsille

Natalia Galdina, asiakaspalvelu

Galina Stoulnikova, asiakaspalvelu

Elena Savchishkina, asiakaspalvelu, kuljetus

Vladimir Saraykin, kuljetus, myyntikojun pystyttäminen

Aleksandr Beregovoi, siivous

Svetlana Iljina, siivous, tiskit

Sergei Lekare, kuljetus.

Kiitämme Rodnik ry:n jäseniä ja muita kahvion asiakkaita.Olimme todella iloisia, että olimme

tavanneet, vaihtaneet kuulumisia, hymyilimme toisillemme. Kiitos, että valitsitte kahviomme vaikka

juhlan tarjonta oli runsas ja monipuolinen ja muita myyntikojuja oli paljon.

Tavataan taas 14.10. kaupungin pääkirjastossa, kutsumme teidät esitykseen!

Kiitos Haminan Kaupungille, Haminan seurakunnalle ja Hamina Bastionille yhteistyöstä!

Katso kuvat tästä

 


 

Viimeksi päivitetty ( 17.09.2020 )
 
21.8.2020 TAKAISIN KOULUUN-PERHEILTA Tulosta
30.08.2020
On elokuu ja kesäloma on päättynyt.  Rodnik ry järjesti lukuvuoden alun  kunniaksi Takaisin kouluun-perheillan lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Tapahtuman osallistujat vastaanotettiin  iloisesti, musiikki soi ja Ganna Butin  valmistamat tuoreet leivonnaiset, virkistävä kahvi ja aromaattinen tee ilahduttivat kaikkia. Irina Saraykina paistoi grillillä ja kestitsi kaikkia herkullisilla grillatuilla makkaroilla vihannesten kera.  Lapset  kokeilivat  langalla piirtämistä Evgenia Byurnen johdolla.  Lapset todella pitivät  epätavallisista ja omannäköisistä piirustuksista, Kiitos Evgenialle oppitunnista! Osallistujat pelasivat aktiivisesti Onnenpyörää, kaikki olivat tyytyväisiä palkintoihin. Ganna But  järjesti hauskoja viestikilpailuja lapsille, oli monia mielenkiintoisia leikkejä, joissa  kaikki osallistujat saivat makeisia palkinnoiksi!

Kiitämme järjestäjiä ja avustajia: Ganna But, Irina Saraykina, Elena Shorokhova, Kirsi Karvanen, Natalia Galdina, Evgenia Byurne, Tatiana Kobzeva, Valentina Kempi, Ivan Bolshakov ja Sergey Martynenko. Haluamme ilmaista erityisen kiitoksemme V. T. Povarenkolle sponsoroinnista.

Kiitos kaikille osallistujille  tämän tapahtuman  ystävällisestä ilmapiiristä, olimme kuin samaa perhettä!

Kutsumme kaikki mukaan uusiin tapahtumiin, seuratkaa ilmoituksia kotisivullamme.

Gabba But.

Käännös Alla Suoninen.

Katso kuvat albumista

 


 

 
27.6.2020 PERHELEIRI MARKKULASSA Tulosta
13.07.2020

Perheleiri Markkulassa

27.6.20120 perheemme vietti uskomattoman hyvän lauantain Rodnik ry:n järjestetyssä perheleirissä. Markkula on upea paikka, ilmapiiri siellä on ollut iloinen ja ystävällinen. Tappasimme vanhoja ystäviä, tutustuimme uusiin ihmisiin.

Söimme runsaan ja maukkaan leiri-lounaan, osallistuimme hauskoihin kisoihin, oli mahdollisuus heittää löylyjä ranta-saunassa, käydä veneilemässä ja kalastamassa.

Lapset olivat innostuneita osallistumaan järjestäjien ehdottamiin erilaisiin peleihin ja kilpailuihin.

Koko tapahtuman ainoa miinus on se että aika lensi nopeasti, voisimme viettää Markkulassa vielä monta tuntia. Paljon kiitoksia Rodnik ry:lle, järjestäjille ja koko porukalle, erityisesti Ganna But:ille, super positiiviselle ja energiselle leirin vetäjälle!

Perhe Smirnov

Katso valokuvia albumissa

 

  
Viimeksi päivitetty ( 11.08.2020 )
 
6.6.2020 PERHELEIRI MARKKULASSA Tulosta
14.06.2020

Kehno sää ei pysty estämään meitä

Lauantaina 6. kesäkuuta 2020 vietimme upean päivän Rodnik ry:n järjestämässä perhepäiväleirilla. Sää on ollut kehno, mutta se ei häirinnyt porukkaa. . Leiri järjestettiin Markkulan virkistyskeskuksessa. Tähän viehättävään paikkaan, järven rannalle, kokoontuivat rodnikilaiset osallistumaan viihdeohjelmaan, kilpailuihin, pelaamaan lauta- ja liikuntapelejä Ganna Butin, Elena Savchishkinan ja Irina Saraykinan johdolla, istumaan kuumassa saunassa ja syömään herkullista lounasta.

Lapset osallistuivat aktiivisesti erilaisiin kilpailuihin, voittivat palkintoja, pelasivat kiinniottoa ja piiloleikkejä. Teini-ikäiset tekivät hauskoja videoita suositulle TikTok-mobiilisovellukselle. Monet olivat kiinnostuneita ihanasta Serafima Pavlovan tarjoamasta kasvomaalauksesta. Lapset ja aikuiset olivat suorastaan onnellisia kun näkivät omia hauskasti maalattuja kasvoja ja käsiä.Kiitos Anton Karhulle kivasta yllätyksestä: erittäin iloisesta lasten ajelu-kierroksesta puutarha - kärryllä. Aikuisille myös on ollut paljon mielenkiintoista tekemistä päivän ohjelmassa: taideterapia Nadezda Rodkinan ohjauksessa ja keskusteluja psykologi Irina Levikarin kanssa.

 

 

Viimeksi päivitetty ( 11.08.2020 )
Lue lisää...
 
9.5.2020 VOITON PÄIVÄ Tulosta
14.05.2020

Rodnik ry: n jäsenet joka vuosi käyvät kesäkuussa 1941 kaatuneiden Neuvostoliiton lentäjien haudalla Kannusjärvellä. Tällä kertaa yhdistys päätti olla järjestämättä tapahtumaa koronaviruspandemian vuoksi. Jäsenemme ilmaisivat kuitenkin halunsa käydä muistopaikalla omatoimisesti ja osoittaa kunnioitusta kaatuneiden muistolle.

Valokuva-albumi


 


Viimeksi päivitetty ( 11.08.2020 )
Lue lisää...
 
KANSANLAULURYHMÄ RODNIK Tulosta
27.04.2020

Kansanlauluryhmä Rodnik harjoittelee etänä Skypen kautta.

 

Viimeksi päivitetty ( 11.08.2020 )
 
16.4.2020 HELSINGIN SANOMAT RODNIKISSA Tulosta
27.04.2020

Tänään Rodnik ry:ssä kävivät haastattelemassa maahanmuuttajia lehtimies  Pekka Hakala ja valokuvaaja Juha Metso Helsingin Sanomista. Lue juttu tästä

 


 

Viimeksi päivitetty ( 27.04.2020 )
 
13.2.2020 YSTÄVÄNPÄIVÄ Tulosta
20.03.2020

Rodnik onnitteli lapsia Ystävänpäivän johdosta uudella nukketeatteri - esityksellä “Suurin ystävä” joka pohjautuu  kirjailija  S. Prokofievan satuun. Esitykseen  kaupungin pääkirjaston Kasper-saliin kokoontui noin 110 katsojaa.

Tämä on Rodnik ry:n lasten ja nuorten  teatteriryhmän uusi tuotanto. Lapset oppivat teatteritaidon perusteet, oppivat esiintymään lavalla, puhumaan roolihahmon äänellä, ilmaisemaan tunteita. Harjoitteluissa selvisi, että joillekin oli vaikeaa pitää nukke sermin yli jopa 10 minuuttia ja joillakin roolin ulkoa muistamat sanat unohdetaan stressistä.

Viimeksi päivitetty ( 22.03.2020 )
Lue lisää...
 
9..3.2020 VUOSIKOKOUS Tulosta
20.03.2020

9.3.2020 pidettiin Rodnik ry:n sääntömääräinen vuosikokous. Kokoukseen osallistui 16 henkilöä, 18 delegoi äänensä. Kiitos aktiivisuudestanne!

Kokouksessa luettiin vuosikertomus, josta näkyy vuonna 2019 tehty työ. Paljon kiitoksia puheenjohtajalle Irina Saraykinalle ja muille yhdistyksen jäsenille heidän arvokkaasta panoksestaan ​​yhdistyksen elämään!

 


 

Viimeksi päivitetty ( 22.03.2020 )
Lue lisää...
 
29.2.2020 MASLENITSA Tulosta
11.03.2020

Joka vuosi Rodnik ry järjestää Maslenitsa-tapahtuman jäsenilleen, aikuisille ja lapsille, ystäville ja vieraille.  Tämä perinne alkoi Rodnik:issa  yli 10 vuotta sitten. Riemukas tapahtuma on aina houkutellut paljon osallistujia. Tänä vuonna lauantaina, jonka nimi on Laskiaisviikon perinteessä Kälyn Iltamat Aseman koulun pihalle kokoontui yli sata henkilöä.

Varhaisaamulla aloitettiin lettujen paistaminen. Tämä tärkeä tehtävä oli Olga Zakharova ja Ganna Butin vastuulla. Pihalle pystytettiin Maslenitsa-hahmo, varsin hoikan ja solakan tänä vuonna; leikittiin aktiivisia leikkejä,vedettiin köyttä, pidettiin hauskoja kisoja ja niin edelleen ja niin edelleen ...


Viimeksi päivitetty ( 22.03.2020 )
Lue lisää...
 
12.2.2020 YSTÄVÄNPÄIVÄN KONSERTTI Tulosta
11.03.2020

Musiikkia Rodnik:issa

Päivät Rodnikissa lentävät valonnopeudella. Vasta vietettiin Ystävänpäivää kun Laskiainen riensi ohi.


Viimeksi päivitetty ( 22.03.2020 )
Lue lisää...
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 Seuraava > Loppuun >>

Tulokset 1 - 15 / 50
 
 
Rodnik © 2020