• Finnish
  • Russian

MEIDÄN KIRJASTOMME Tulosta
28.09.2008

 Hyvät ystävät!

Tervetuloa Rodnikin kirjastoon!


Meiltä saa lainata kirjoja, sanomalehtiä ja muita lainausmateriaaleja joka arkipäivä, paitsi keskiviikkona klo 9 - 14 osoitteessa Vallikatu 4, Hamina. Kokoelmamme käsittää noin 1600 venäjänkielistä kirjaa ja muutamia kymmeniä suomenkielisiä kirjoja.

Pienimuotoiset näyttelyt, työpajat, kirjallisuus- ja taidetapahtumat järjestetään myös iltaisin.

 

Kirjat ja sanomalehdet

Kirjastosta on mahdollista lainata kirjoja, sanoma- ja aikakausilehtiä tai lukea ja kuunnella musiikkia Rodnik:in lukutilassa. Mukava keinutuoli ja hyvät työpöydät odottavat teitä.

 

 

 

Paljon kivoja lauta- ja pöytäpelejä

Rodnik:issa on runsas kokoelma kivoja lauta- ja pöytäpelejä. Tulkaa pelaamaan koko perheellä tai kaveriporukalla. Lautapelejä saa lainata kotiin pientä maksua vastaan.

 

 

 

Tietokone ja langaton Internet-yhteys

Kirjastossa on asiakastietokone, jossa on Internet-yhteys ja mahdollisuus tulostaa. Voitte käyttää myös omaa kannettavaa tietokonetta kirjaston langatonta verkkoa hyödyntäen.

 

 

Varaukset toisista kirjastoista

Autamme teoksien haussa ja varauksien tekemisissä Suomen kirjastojen tietokannoista. Muistakaa ottaa mukananne henkilökohtainen Haminan kirjaston kirjastokortti!

 

Näyttelyt

Kirjastossa järjestetään jäsenten pienmuotoisia näyttelyjä, joissa on mahdollista ihailla ja jopa ostaa tauluja, valokuvia, käsitöitä ja muita omatekoisia tuotteita.

 

 

Vieraat

Kirjastossa käydään mielenkiintoisia keskusteluja teepöydän ääressä. Vieraana oli, muun muassa, tunnettu venäläinen teatteri- ja elokuvanäyttelijä Georgij Stil ja taitelija Siestarjoen kaupungista Boris Bezdeneznykh.

 

 

Pajat

Kirjastossa on mahdollista järjestää erilaisia luovia pajoja kaikenikäisille. Tulkaa jakamaan osaamistanne tai valmistamaan pajojen vetäjien johdolla koruja, koriste-esineitä, pehmoleluja, leivoksia…vain oma mielikuvitus rajana!

Rodnik:in tiloihin mahtuu oikein mukavasti noin 20 henkilöä samanaikaisesti.

 

 

Pienimmille

Kirjastossa on lapsille oma osasto, jossa luetaan satuja, seurataan teatteriesityksiä ja katsotaan lasten elokuvia. Lapset saavat pelata lauta- tai tietokonepelejä kirjaston lukutilassa.

 

 

Lahjoituksia otetaan vastaan

Rodnik:in kirjasto on luotu kirjalahjoituksien pohjalta. Yhdistyksellä ei ole mahdollisuutta ostaa uusia kirjoja, mutta lahjakirjat ja muut julkaisut otetaan aina kiitollisuudella vastaan.

 

Viimeksi päivitetty ( 14.05.2021 )
Lue lisää...
 
 
 
Rodnik © 2023