• Finnish
  • Russian

6.6.2020 PERHELEIRI MARKKULASSA Tulosta

Kehno sää ei pysty estämään meitä

Lauantaina 6. kesäkuuta 2020 vietimme upean päivän Rodnik ry:n järjestämässä perhepäiväleirilla. Sää on ollut kehno, mutta se ei häirinnyt porukkaa. . Leiri järjestettiin Markkulan virkistyskeskuksessa. Tähän viehättävään paikkaan, järven rannalle, kokoontuivat rodnikilaiset osallistumaan viihdeohjelmaan, kilpailuihin, pelaamaan lauta- ja liikuntapelejä Ganna Butin, Elena Savchishkinan ja Irina Saraykinan johdolla, istumaan kuumassa saunassa ja syömään herkullista lounasta.

Lapset osallistuivat aktiivisesti erilaisiin kilpailuihin, voittivat palkintoja, pelasivat kiinniottoa ja piiloleikkejä. Teini-ikäiset tekivät hauskoja videoita suositulle TikTok-mobiilisovellukselle. Monet olivat kiinnostuneita ihanasta Serafima Pavlovan tarjoamasta kasvomaalauksesta. Lapset ja aikuiset olivat suorastaan onnellisia kun näkivät omia hauskasti maalattuja kasvoja ja käsiä.Kiitos Anton Karhulle kivasta yllätyksestä: erittäin iloisesta lasten ajelu-kierroksesta puutarha - kärryllä. Aikuisille myös on ollut paljon mielenkiintoista tekemistä päivän ohjelmassa: taideterapia Nadezda Rodkinan ohjauksessa ja keskusteluja psykologi Irina Levikarin kanssa.

 

 

Leikkien, pelien ja muiden aktiviteettien jälkeen tarjolla oli erittäin herkullinen lounas, jonka valmisti ammattikokki Sari Westdorp ja hänen assistenttinsa. Miellyttävä yllätys oli kakku ja makeiset lapsille. Mikael Karhu, yksi leirin osallistujista, juhlii edellisenä päivänä syntymäpäivä, ja hänen vanhempansa Elena ja Anton toivat synttärikakun kaikille leiriläisille.

Lounaan jälkeen aikuiset miehet lähtivät kalaan ja saivat saalikseksi kolme ahventa. Kuuma sauna ja virkistävä järven vesi höyrysaunan jälkeen toivottivat kaikki tervetulleiksi. Kun isät, äidit ja vanhemmat lapset heittivät löylyjä, pienet

katselivat piirrettyjä Aleksandra Ereminan kanssa.

Päivän päätteeksi kokoonnuimme tulen ympäri katoksen alle, joka suojasi kaikkia sateelta. Grillasimme makkaroita ja söimme niitä kuumana vihanneksien ja hedelmien kanssa. Makkaroiden paisto oli Maria Shipnyagovan ja Konstantin Karhun vastuulla. Aika lensi kuin siivillä ystävällisessä ja lämminhenkisessä ilmapiirissä.

Leiriin osallistui 52 henkilöä, mukaan lukien vieraat Kotkasta ja Joensuusta. Rodnik tulee enemmän ja enemmän tunnetuksi monessa maan kolkissa, mikä on hyvä uutinen. Kiitos kaikille tapahtuman osallistujille ja järjestäjille. Kiitos Aleksei Kannuselle ja Alexander Beregovoylle avusta leirin järjestämisessä.
Nähdään pian!

Olga Haapalehto ja Irina Saraykina.

Katso kuvat tästä

 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2020