• Finnish
  • Russian

21.8.2020 TAKAISIN KOULUUN-PERHEILTA Tulosta
On elokuu ja kesäloma on päättynyt.  Rodnik ry järjesti lukuvuoden alun  kunniaksi Takaisin kouluun-perheillan lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Tapahtuman osallistujat vastaanotettiin  iloisesti, musiikki soi ja Ganna Butin  valmistamat tuoreet leivonnaiset, virkistävä kahvi ja aromaattinen tee ilahduttivat kaikkia. Irina Saraykina paistoi grillillä ja kestitsi kaikkia herkullisilla grillatuilla makkaroilla vihannesten kera.  Lapset  kokeilivat  langalla piirtämistä Evgenia Byurnen johdolla.  Lapset todella pitivät  epätavallisista ja omannäköisistä piirustuksista, Kiitos Evgenialle oppitunnista! Osallistujat pelasivat aktiivisesti Onnenpyörää, kaikki olivat tyytyväisiä palkintoihin. Ganna But  järjesti hauskoja viestikilpailuja lapsille, oli monia mielenkiintoisia leikkejä, joissa  kaikki osallistujat saivat makeisia palkinnoiksi!

Kiitämme järjestäjiä ja avustajia: Ganna But, Irina Saraykina, Elena Shorokhova, Kirsi Karvanen, Natalia Galdina, Evgenia Byurne, Tatiana Kobzeva, Valentina Kempi, Ivan Bolshakov ja Sergey Martynenko. Haluamme ilmaista erityisen kiitoksemme V. T. Povarenkolle sponsoroinnista.

Kiitos kaikille osallistujille  tämän tapahtuman  ystävällisestä ilmapiiristä, olimme kuin samaa perhettä!

Kutsumme kaikki mukaan uusiin tapahtumiin, seuratkaa ilmoituksia kotisivullamme.

Gabba But.

Käännös Alla Suoninen.

Katso kuvat albumista

 


 

 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2020