• Finnish
  • Russian

HALLITUKSEN KOKOUS 1/2021 Tulosta

Pöytäkirja

Hallituksen kokous nro 1/2021

Aika: 11.1.2021 klo 14                          Paikka: Sähköinen kokous WhatsApp-välityksellä

Etäkokouksen osanottajat: Irina Saraykina, Elena Suur-Uski, Alla Suoninen, Tatiana Kobzeva, Olga Dubok, Ganna But, Olga Haapalehto, Evgenia Byurne, Elena Nechaeva.

1.      Kokouksen avaus ja sen päätösvaltaisuuden vahvistaminen.

Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2.      Kokouksen sihteerin valinta.

Kokouksen puheenjohtajana toimii I. Saraykina, T. Kobzeva valittiin yksimielisesti kokouksen sihteeriksi.

3.      Esityslistan hyväksyminen.

Esityslista hyväksyttiin yksimielisesti.

4.      Toiminnan suunnittelu:

1). Maslenitsa. Alla Suoninen ehdotti, että maslenitsa pidetään kokonaan ulkona koronan takia, esim. Rodnikin pihalla järjestetään piirileikkejä, kilpailuja sekä blinien myyntiä ja kesäpuistossa mäenlaskua. Tatiana Kobzeva ehdotti, että osa ohjelmasta voi olla makkaranpaistoa jonkun järjestämänä. Hyväksytty yksimielisesti.

2). Satuviikko lokakuussa 2021. Tatiana Kobzeva ehdotti, että Bremenin soittoniekat, Grimmin veljesten kirjoittama kansansatu vaihdetaan H. C. Andersenin kirjoittamaan satuun Lumikuningatar. Teatteriesitys pidetään Ruissalon kirjastossa, suomen kielellä. Hyväksytty yksimielisesti.

3). Avustushakemus, Haminan Vesi. Elena Nectaeva ehdotti, että Haminan Vedelle laitetaan avustushakemus ja jos avustusta saadaan rahat käytetään nuorisonmatkaan bussinvuokraukseen esim. Helsinkiin Oodikirjastoon. Alla Suoninen ehdottti, että samana päivänä voidaan käydä tutustumassa Venäjän tiede- ja kulttuurikeskuksessa. Voi olla, että lasten- ja nuorten teatteristudio esiintyy siellä. Matkan ajankohta – elokuu 2021. Hyväksytty yksimielisesti.

4). Nettitapahtumat. Koronan takia kaikki yleisötapahtumat tällä hetkellä ovat kiellettyjä, järjestetään jotain kilpailuja sosiaalisessa mediassa.

5). Avustushakemus, Haminan kaupunki. Haetaan avustusta työnohjaajan palkkakuluihin kaupungilta samalla tavalla, kuin viime vuosinakin. Puheenjohtaja tekee noin 15 000 euron avustusanomuksen viime vuoden pohjien perusteella.

5.      Vuosikokous.

Vuosikokous pidetään hybridikokouksena 30.3.2021 klo 16-18.

6.      Seuraavan hallituksen kokouksen päivämäärä.

Hallituksen kokous päätettiin pitää maaliskuussa, ennen vuosikokousta.

7.      Kokouksen päättäminen.

I. Saraykina julisti kokouksen päättyneeksi klo 15.15.

Kokouksen puheenjohtaja:                                                                         Kokouksen sihteeri:

Irina Saraykina                                                                                           Tatiana Kobzeva

 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2021