• Finnish
  • Russian

9.11.2019 VENÄLÄINEN ILTA Tulosta
Tänä vuonna Venäläinen ilta - tapahtumasta tuli Ihana, vilpitön ja mukava yhdessäolon-aika. Paljon kiitoksia kaikille Onnen lintu- musiikkiohjelman tekijöille unohtumattomasta kokemuksesta ja sydämellisestä lämpimästä tunnelmasta. Ohjelma oli luotu kuuluisan säveltäjä Aleksandra Pahmutovan 90-vuotisjuhlan kunniaksi.

Kiitos loistavasta konsertista! Anna Mantere, Vera Kruglik, Alla Suoninen - laulamanne Pahmutovan kappaleet vahvasti koskettivat yleisöä ja toivat kyyneleet silmiin! Erityiset kiitokset karismaattiselle Valeri Salpagaroville upeasta äänestään ja tyylikkäästä esiintymisestä. Hän toi yleisölle positiivisuutta, tulkitsi rakkaan legendaarisen säveltäjän kappaleet hellästi ja hienovaraisesti. Kiitämme ohjelman juontajaa Olga Pussista. Toivotamme teille kaikille menestystä ja luovuutta!

Illan päätteeksi tuli yhteislaulu-osio Aleksandr Pshedromirskij:n ohjaamana. Venäläinen sielu kaipaa rakkaita lauluja, sydämestä sydämeen. Laulun tahdissa on hyvä rakentaa, laulun tahdissa on hyvä elää.

Haluamme myös ilmaista kiitollisuutemme kaikille kotirintamantyöntekijöille: Valentina Kempille valokuvauksesta, Kirsi Karvaselle, Irina Saraykinalle, Natalia Galdinalle, Tatyana Kobzevalle upeista leivonnaisista, vahvasta kahvista ja mahtavista herkullisista kakuista. Kiitos avustanne kahvion järjestämisessä.

Syvä kumarrus teille, talkoolaiset Olga Dubok, Elena Suur-Uski ja Galina Kougappi.

Meillä on myös ilo kutsua rodnikilaiset ja ystävät vuoden 2019 tuleviin tapahtumiimme: Pikku joulu 25.11., Ruokatyöpaja 2.12. ja Lasten joulu 18. joulukuuta.

Nähdään pian!

Katso valokuvia albumista

Irina Saraykina

käännös Alla Suoninen

 
< Edellinen   Seuraava >
 
 
Rodnik © 2020